Κατερίνη: 65χρονος βρέθηκε κατακρεουργημένος στο σπίτι του!

Κατερίνη: 65χρονος βρέθηκε κατακρεουργημένος στο σπίτι του!

Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα ληστείας και οι δράστες, αφού τον κατέσφαξαν με μαχαίρι, διέφυγαν με το αυτοκίνητό του το οποίο στη συνέχεια πυρπόλησαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη του

Κατερίνη: 65χρονος βρέθηκε κατακρεουργημένος στο σπίτι του!
Ένα αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο σε περιοχή της Πιερίας, οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του ιδιοκτήτη του. Όμως, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός, φέροντας πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν η τοπική Αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι στην περιοχή του Πέλεκα φλεγόταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη από τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος και διαπίστωσαν ότι κατοικούσε στον Παράδεισο Κατερίνης.

Όταν, όμως, έφτασαν στο σπίτι του 65χρονου, βρήκαν το κατακρεουργημένο πτώμα του! Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Κατερίνης που εκτιμά ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα ληστείας και οι δράστες, αφού τον κατέσφαξαν με μαχαίρι, διέφυγαν με το αυτοκίνητό του το οποίο στη συνέχεια πυρπόλησαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη του. 

Κλείσιμο
Στο σπίτι του θύματος βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας που ερευνούν αν και τι έχει κλαπεί παίρνοντας καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός του. Συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που ερευνά για τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό του ή των δολοφόνων. Στη σορό του άτυχου 65χρονου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί πόσα τραύματα φέρει και από πόσα όργανα προκλήθηκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης