Καμμένος, Βίτσας και 9 βουλευτές σε Ρω και Καστελόριζο

Καμμένος, Βίτσας και 9 βουλευτές σε Ρω και Καστελόριζο

Στην αποστολή βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ

Καμμένος, Βίτσας και 9 βουλευτές σε Ρω και Καστελόριζο
Τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσας και εννέα βουλευτές μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Χρυσή Αυγή και τους ΑΝΕΛ, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη.

Διαβάστε ποιοι είναι οι εννέα από τους συνολικά 55 βουλευτές της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας που συμμετέχουν στο ταξίδι:


Αυλώνιτου Ελένη ΣΥΡΙΖΑ

Κλείσιμο
Ιωάννης Δέδες ΣΥΡΙΖΑ

Νίνα Κασιμάτη ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Ντζιμάνης ΣΥΡΙΖΑ

Ρίζος Δημήτρης ΣΥΡΙΖΑ

Κασιδιάρης Ηλίας Χρυσή Αυγή

Χρήστος Παππας Χρυσή Αυγή

Ιωάννης Αϊβατίδης Χρυσή Αυγή

Κατσίκης Κωνσταντίνος ΑΝΕΛ

Στη διάρκεια της επίσκεψης οι υπουργοί και οι βουλευτές ενημερώθηκαν από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για ζητήματα που αφορούν την προστασία των νησίδων, καθώς και για τις συνθήκες διαμονής και διαβίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Απευθυνόμενος προς τους στρατιώτες, τόσο τους φύλακες της Ρω, όσο και του Καστελόριζου, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι η Βουλή των Ελλήνων και σύσσωμος ο ελληνικός λαός είναι δίπλα τους στην μακρινή γωνία της Ελλάδας και επίσης τους έδωσε από πέντε μέρες τιμητικής άδειας.

Καθ' όλη την διάρκεια της επίσκεψης των πολιτικών προσώπων και των αρχηγών του ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων ενημέρωσαν για τον σκοπό και την αποστολή των δύο φυλακίων στα ακριτικά νησιά.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων είδαν και άκουσαν τους κατοίκους του νησιού, ενώ θερμή υποδοχή δέχτηκαν στην Σαντραπεία Αστική Σχολή, όπου ο μικρός Νικόλας τους υποδέχτηκε, παίζοντας το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας.

Στη συνέχεια μετέβησαν στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, προστάτη Αγίου του νησιού, και προσκύνησαν.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στο νησί βρίσκονται εδω και δύο εβδομάδες 30 Σύροι πρόσφυγες, οι οποίοι, όπως τόνισαν, δεν έχουν χρήματα για να φύγουν. Μιλώντας «off the record», ο κ. Βίτσας ανέφερε ότι θα μεταφερθούν το συντομότερο σε hot spot.







































Δηλώσεις βουλευτών



Ο μικρός Νικόλας υποδέχεται τον Υπ. ¨αμυνας παίζοντας το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης