Αγέλες λύκων απειλούν την Αλεξανδρούπολη

Αγέλες λύκων απειλούν την Αλεξανδρούπολη

Έχουν φτάσει σε κοντινή απόσταση από τα πρώτα σπίτια της πόλης, αναζητώντας τροφή που φαίνεται ότι δεν βρίσκουν πια στις δασικές περιοχές του Έβρου

Αγέλες λύκων απειλούν την Αλεξανδρούπολη
Τον τρόμο έχουν σκορπίσει στους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης οι επιδρομές πεινασμένων λύκων που έχουν φτάσει σε κοντινή απόσταση από τα πρώτα σπίτια της πόλης, αναζητώντας τροφή που φαίνεται ότι δεν βρίσκουν πια στις δασικές περιοχές του Έβρου.

Μια πολυπληθής αγέλη που αποτελούνταν από 14 λύκους επιτέθηκε σε ένα κοπάδι πρόβατα και τα κατασπάραξε, ενώ τα πεινασμένα αγρίμια κομμάτιασαν και τα έξι σκυλιά του κτηνοτρόφου που προσπάθησαν να τα εμποδίσουν. Άλλη μια αγέλη, που δεν αποκλείεται να ήταν η ίδια, εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην Εγνατία οδό, στα ερείπια της Αλύκης, αλλά και στο πεδίο βολής του "Αετού".

Ο τοπικός σύλλογος φίλων κυνηγών συστήνει στους περαστικούς και τους ποδηλάτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διέρχονται από τα συγκεκριμένα σημεία, σύμφωνα με το e-evros.gr., αλλά και στους κτηνοτρόφους και τους κυνηγούς να προσέχουν και να ασφαλίζουν τα κοπάδια και τα σκυλιά τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης