Ηλεία: Μυστήριο ο θάνατος πατέρα - κόρης που είχαν εξαφανιστεί

Ηλεία: Μυστήριο ο θάνατος πατέρα - κόρης που είχαν εξαφανιστεί

Βρέθηκαν σε βοσκότοπο περίπου 45χλμ. από το σημείο όπου είχαν χαθεί τα ίχνη τους - Ο πατέρας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και η κόρη σε απόσταση 300 μέτρων

Ηλεία: Μυστήριο ο θάνατος πατέρα - κόρης που είχαν εξαφανιστεί
Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση πατέρα - κόρης, οι οποίοι αναζητούνταν εδώ και είκοσι μέρες, από τους συγγενείς τους και τις αστυνομικές αρχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες o 68χρονος και η 44χρονη κόρη του, εντοπίστηκαν νεκροί σε προχωρημένη αποσύνθεση, σε τοποθεσία στο χωριό Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας, στην Ηλεία.

Μάλιστα το τραγικό γεγονός επιβεβαίωσε στο
protothema.gr
Κλείσιμο
η τραγική σύζυγος και μητέρα που είναι σε κατάσταση σοκ.

Τον άνδρα και τη γυναίκα βρήκε νεκρούς ιδιοκτήτης βοσκότοπου, ο οποίος είχε να επισκεφθεί το σημείο εδώ και ένα μήνα, όσο διάστημα, δηλαδή, είχαν χαθεί τα ίχνη τους.

Ο βοσκότοπος βρίσκεται σε απόσταση περίπου 45χλμ. από το σημείο όπου εθεάθησαν για τελευταία φορά και συγκεκριμένα κοντά στον φράγμα Πηνειού, στη βορειοανατολική Ηλεία.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες ο πατέρας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και η κόρη του σε απόσταση 300 μέτρων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξωτερικά φαίνεται να μην έχουν κάποιο τραύμα αλλά περισσότερες απαντήσεις αναμένονται μετά την εξέταση των δύο σορών από ιατροδικαστή.

Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής για μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση των δύο πτωμάτων, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία.

Ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη Λοϊζίδου που βρίσκονταν για διακοπές στην Ηλεία, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας Δουνέικων το απόγευμα της 16ης Ιουλίου.

Φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκαν πατέρας και κόρη 





Το χρονικό της εξαφάνισης 
 
Μητέρα, πατέρας και κόρη στις 2 Ιουλίου νοίκιασαν ένα δωμάτιο στη θέση Γούβες, μεταξύ Παλουκίου και Αγίας Μαρίνας Δουνέικων. Όπως είχε αναφέρει η σύζυγος και μητέρα Αγγελική Λοϊζίδου, η οποία μίλησε και στην εφημερίδα «Πατρίς», μία ημέρα πριν την εξαφάνιση του άντρα και της κόρης της, την Παρασκευή 15 Ιουλίου, ο σύζυγός της είχε φορτώσει το αυτοκίνητό τους, καθώς την Κυριακή επρόκειτο να φύγουν από την Ηλεία.

Το απόγευμα του Σαββάτου η κόρης της εκδήλωσε την επιθυμία να πάει με τον πατέρα της στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στην παραλία Δουνέικων, καθώς είχε εσπερινό. Η μητέρα έμεινε πίσω για να μαζέψει τα τελευταία πράγματα και ο πατέρας με την κόρη, καθώς και κάποιοι ακόμη παραθεριστές που διαμένουν στο ίδιο συγκρότημα με ενοικιαζόμενα, γύρω στις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου πήγαν στην εκκλησία.

Σύμφωνα και με τη μαρτυρία των άλλων παραθεριστών, γύρω στις 21:00 το βράδυ που τελείωσε ο Εσπερινός, πατέρας και κόρη αναχώρησαν με το αυτοκίνητό τους από την εκκλησία, ωστόσο δεν έστριψαν στο δρόμο που οδηγεί στα ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά συνέχισαν ευθεία για τα Δουνέικα και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης