Πέθανε η δημοτική αστυνομικός που έγινε «ασπίδα» για να σώσει παιδιά στην Αργυρούπολη

Πέθανε η δημοτική αστυνομικός που έγινε «ασπίδα» για να σώσει παιδιά στην Αργυρούπολη

Η 34χρονη γυναίκα είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο με κόντρες στη λεωφόρο Κύπρου

Πέθανε η δημοτική αστυνομικός που έγινε «ασπίδα» για να σώσει παιδιά στην Αργυρούπολη
Την τελευταία της πνοή άφησε την Πέμπτη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμού, όπου νοσηλευόταν, η 34χρονη δημοτική αστυνομικός Σταματίνα Νικολάου η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά την προηγούμενη εβδομάδα σε τροχαίο, στην Αργυρούπολη. 

Συντετριμμένος για τον άδικο χαμό της κοπέλας μίλησε στο protothema.gr ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Δυστυχώς μόλις τώρα πληροφορηθήκαμε ότι η κοπέλα κατέληξε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Είμαστε όλοι πάρα πολύ στενοχωρημένοι γιατί την γνωρίζαμε την κοπέλα και ελπίζαμε ότι θα τα καταφέρει. Είχε φύγει από τη ζωή και ο άντρας της πριν λίγο καιρό και έμενε με τους γονείς της. Εκφράζω την οδύνη μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της», ανέφερε.

Κλείσιμο
Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Κύπρου, έξω από το δημοτικό κολυμβητήριο Αργυρούπολης. Η δημοτική αστυνομικός, η οποία ήταν σε υπηρεσία, βρισκόταν πάνω στο πεζοδρόμιο όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω της.

Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων στην Τροχαία του Ελληνικού, το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο έκανε κόντρες με ένα άλλο ΙΧ. Η άτυχη γυναίκα έβαλε το σώμα της μπροστά για να μην περάσουν ανεξέλεγκτα τη διασταύρωση μικρά παιδιά. Ωστόσο, το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τη χτύπησε με δύναμη.

Η νεαρή δημοτική αστυνομικός συνόδευε τα παιδιά έξω από το κολυμβητήριο Αργυρούπολης και χάρη στην αυτοθυσία της κανένα από αυτά δεν έπαθε τίποτα. 

Η Σταματίνα Νικολάου




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης