Οριστικό είναι το «λουκέτο» στο ξενοδοχείο «Athens Ledra», καθώς η ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία ΑΣΤΥ ΑΕ, του ομίλου Παρασκευαΐδη, «έσπασε» τη σιωπή της και, με μια λιτή ανακοίνωση, ξεκαθάρισε το τοπίο, επιβεβαιώνοντας, δυστυχώς, τους χειρότερους φόβους των εργαζομένων.
«Η εταιρεία ΑΣΤΥ ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις ΑΕ, ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια του Athens Ledra Hotel, ανακοινώνει την διακοπή της λειτουργίας του ξενοδοχείου από σήμερα 31 Μαϊου 2016 λόγω οικονομικών δυσχερειών. Θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις ως προς το μέλλον του ξενοδοχείου, εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με 2109300198 και 2109300193».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών