Κρήτη: Εξαφάνιση 35χρονου στο Λασίθι

Κρήτη: Εξαφάνιση 35χρονου στο Λασίθι

Έχει αφήσει στο σπίτι και το δίκυκλο όχημά του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο

Κρήτη: Εξαφάνιση 35χρονου στο Λασίθι
Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στο Λασίθι μετά και την δήλωση εξαφάνισης που έκανε στην Αστυνομία, η μητέρα ενός 35χρονου άνδρα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο 28 Μαΐου από την Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος έφυγε από το σπίτι του με την οικογένεια να πιστεύει πως πηγαίνει σε κάποιο φίλο ή γνωστό, ωστόσο οι ώρες περνούσαν και εκείνος δεν επέστρεφε. Το πρωί της Κυριακής 29 Μαΐου, οι οικείοι αποφάσισαν να ενημερώσουν την Αστυνομία λέγοντας τους πως ο γιος τους εξαφανίστηκε επισημαίνοντας τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. 

Έτσι η μητέρα του έσπευσε στις Αρχές και δήλωσε την εξαφάνιση του. 
Αστυνομικές πηγές από το Λασίθι αναφέρουν ότι ο 35χρονος έχει αφήσει στο σπίτι και το δίκυκλο όχημά του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο. 
Κλείσιμο

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου, η οικογένειά του έδωσε στις αστυνομικές αρχές τη φωτογραφία του προκειμένου να κινητοποιηθούν οι πολίτες της Ιεράπετρας αλλά και της Κρήτης γενικότερα. Η φωτογραφία όπως λένε ασφαλείς πληροφορίες του ekriti.gr θα δοθεί από την Αστυνομία στην δημοσιότητα την Τρίτη 31 Μαΐου έτσι ώστε να βοηθηθούν οι έρευνες καθώς όπως τονίζει η οικογένεια, ο 35χρονος πρέπει να βρεθεί άμεσα. Πρόκειται για τον Στέφανο Λουκαδάκη, ο οποίος γεννήθηκε το 1981.

Πηγή: www.ekriti.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης