Χανιά: Εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις ναρκωτικών έκρυβαν οπλοστάσιο στο σπίτι τους!

Χανιά: Εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις ναρκωτικών έκρυβαν οπλοστάσιο στο σπίτι τους!

Ο παράνομος οπλισμός είχε φτάσει μέσα σε δυο δέματα τα οποία είχαν παραδοθεί σε μεταφορική εταιρεία

Χανιά: Εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις ναρκωτικών έκρυβαν οπλοστάσιο στο σπίτι τους!
Οπλοστάσιο στην κατοχή νεαρών με υποθέσεις ναρκωτικών

Πλήθος όπλων, που είχαν έρθει... ταχυδρομικώς (!) από το εξωτερικό και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι επρόκειτο να διακινηθούν σε κυκλώματα που δρουν στην Κρήτη και εκτός αυτής, βρέθηκαν κατά την διάρκεια επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφαλείας στα σπίτια δυο νεαρών Ελλήνων στα Χανιά!

Όπως εξακριβώθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας που προηγήθηκε της επιχείρησης, ο παράνομος οπλισμός είχε φτάσει μέσα σε δυο δέματα τα οποία είχαν παραδοθεί σε μεταφορική εταιρεία. Εκεί τα βρήκαν οι αστυνομικοί, πριν προλάβει να τα παραλάβει ο  31χρονος αποδέκτης τους και, όταν τα άνοιξαν, βρήκαν μέσα 11 πιστόλια, τέσσερις γεμιστήρες, έξι περίστροφα, διάφορα τμήματα πολεμικού τυφεκίου «Καλάσνικοφ» και τρεις γεμιστήρες για ίδιου τύπου όπλο!

Μαζί με τον 31χρονο παραλήπτη των δεμάτων, συνελήφθη ένας 29χρονος που προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Και οι δυο έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών και, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 29χρονου, βρέθηκαν αρκετές σφαίρες. Οι δυο νεαροί οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για εισαγωγή και διακίνηση όπλων, ενώ ερευνάται από πού εστάλη ο παράνομος οπλισμός και ποιοι θα ήταν οι τελικοί αποδέκτες του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης