Σαλαμίνα: Την έδειρε μέχρι θανάτου μετά από καβγά για ναρκωτικά
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 51χρονης που βρέθηκε νεκρή το Σάββατο - Ο 34χρονος δράστης υποστήριξε ότι είχε καταναλώσει ναρκωτικά χάπια που του ανήκαν
Ένας 34χρονος άνδρας είναι ο δράστης της δολοφονίας μιας 51χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου σε διαμέρισμα στη Σαλαμίνα.
Στους αστυνομικούς που ερεύνησαν την υπόθεση ο 34χρονος υποστήριξε ότι όλα έγιναν μετά από καβγά επειδή η άτυχη γυναίκα είχε καταναλώσει ναρκωτικά χάπια που του ανήκαν.
Όπως είπε στους αστυνομικούς τη χτύπησε με τα χέρια και τη ζώνη του σε διάφορα σημεία του σώματός της, γεγονός που εξηγεί το γιατί η γυναίκα βρέθηκε νεκρή με πολλαπλές κακώσεις.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών η 51χρονη είχε γνωριστεί με τον δράστη τον τελευταίο καιρό και έκτοτε συνήθιζε να τον επισκέπτεται περιστασιακά στο διαμέρισμά του στη Σαλαμίνα, όπως και συνέβη και το μοιραίο βράδυ.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.