Σεσημασμένη νεαρή έκλεψε κοσμήματα στη Σιάτιστα

Σεσημασμένη νεαρή έκλεψε κοσμήματα στη Σιάτιστα

Η 18χρονη Ελληνίδα είχε εισβάλει στο σπίτι μιας 44χρονης πριν από περίπου τέσσερις μήνες και είχε αρπάξει διάφορα χρυσαφικά αξίας 4.000 ευρώ

Ελασσόνα: Νέες συλλήψεις για παράνομα βεγγαλικά
Ένα δακτυλικό αποτύπωμα που είχε αφήσει όταν είχε μπει αθέατη σε ένα σπίτι στη Σιάτιστα για να κλέψει, ήταν αρκετό για να οδηγήσει στην ταυτοποίηση της δράστιδας που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές.

Η 18χρονη Ελληνίδα είχε εισβάλει στο σπίτι μιας 44χρονης πριν από περίπου τέσσερις μήνες και είχε αρπάξει διάφορα χρυσαφικά αξίας 4.000 ευρώ. Παρά τις έρευνες, τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν και οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εκτιμούν πως είτε τα πούλησε η ίδια ή τα παρέδωσε σε άγνωστους συνεργούς της οι οποίοι αναζητούνται. Σε βάρος της νεαρής σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

*** Με τα… θέλγητρά της κατάφερε να απασχολήσει έναν ηλικιωμένο στη Νάουσα για να τον ξαφρίσει, μία 26χρονη Αλβανίδα! Η νεαρή αλλοδαπή πλησίασε έναν 80χρονο και άρχισε να τον… χαϊδεύει αποσπώντας την προσοχή του. Έτσι, κατάφερε να αρπάξει το πορτοφόλι του που είχε μέσα 450 ευρώ! 

Αμέσως μετά, μπήκε σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο όπου την περίμενε ένας άγνωστος συνεργός της και εξαφανίστηκαν. Ωστόσο, η 26χρονη εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και ανακρίνεται για να αποκαλύψει τα στοιχεία του άγνωστου άνδρα και αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης