Παλιός γνώριμος ο διαρρήκτης του σπιτιού

Παλιός γνώριμος ο διαρρήκτης του σπιτιού

Εισέβαλε από το παράθυρο στο σπίτι μιας ηλικιωμένης

Παλιός γνώριμος ο διαρρήκτης του σπιτιού
Τον ήξεραν καλά οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καρπενησίου το νεαρό διαρρήκτη που εισέβαλε από το παράθυρο στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στην κοινότητα Γρανίτσα της Ευρυτανίας κι έτσι δεν δυσκολεύτηκαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν όταν εξιχνίασαν την υπόθεση.

Ο 24χρονος Έλληνας, που είχε πλούσιο παρελθόν στις διαρρήξεις, εντοπίστηκε στο Καρπενήσι μέσα στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας και συνελήφθη για την διάρρηξη που είχε διαπράξει τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν είχε αρπάξει όλες τις οικονομίες της 78χρονης γυναίκας. Μάλιστα, τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν ακέραια στην κατοχή του καθώς δεν είχε προλάβει να τα ξοδέψει.

Κλείσιμο
Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του τμήματος Κερασοχωρίου όπου καταγγέλθηκε η κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες στην ευρύτερη περιοχή.

*** Ένας 22χρονος Αλβανός ήταν ο διαρρήκτης που είχε εισβάλει σε ένα εξοχικό στην περιοχή Βασιλικό των Ιωαννίνων στο διάστημα μεταξύ 12 Δεκεμβρίου και 31 Ιανουαρίου και είχε κλέψει διάφορα τιμαλφή.  Η ταυτότητα του αλλοδαπού αποκαλύφθηκε από την έρευνα των ειδικών του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης