Βίντεο: Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια μετά την 14η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ το 2016

Βίντεο: Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια μετά την 14η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ το 2016

«Δεν πρόκειται απλά για ανικανότητα και καρικατούρα υπουργού! Πρόκειται για παρωδία κυβέρνησης» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη

Βίντεο: Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια μετά την 14η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ το 2016
Σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και αστυνομικούς
μετατράπηκαν τα Εξάρχεια και συγκεκριμένα οι δρόμοι γύρω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Κλείσιμο
στη Χαριλάου Τρικούπη για άλλη μια φορά το Σάββατο το βράδυ.

Ο «πόλεμος» με τους κουκουλοφόρους να εκτοξεύουν δεκάδες βόμβες μολότωφ προς τους αστυνομικούς που απάντησαν με χρήση κροτίδων κρότου-λάμψης ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ όταν ομάδα νεαρών πέταξε περίπου 20 μολότωφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Η επίθεση του Σαββάτου στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ήταν, σύμφωνα με το MEGA
, η 14η επίθεση μέσα στο 2016.



Υπενθυμίζεται επίσης ότι το βράδυ της Παρασκευής, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είχαν δεχθεί επίθεση με βόμβες μολότοφ, από την οποία κινδύνεψε ο βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης. Οι επιθέσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου έγιναν, μάλιστα, ενώ, κατά πληροφορίες, είχε προηγηθεί ειδική σύσκεψη την Πέμπτη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ που σε ανακοίνωσή του μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου τόνισε ότι «δεν πρόκειται απλά για ανικανότητα και καρικατούρα υπουργού! Πρόκειται για παρωδία κυβέρνησης που είτε αδυνατεί είτε δεν θέλει να περιφρουρήσει τη νομιμότητα και ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας». Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής: «Λίγη ώρα μετά την προκλητική ανακοίνωση του κ. Τόσκα, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν νέα επίθεση με 20 μολότοφ! Δεν πρόκειται απλά για ανικανότητα και καρικατούρα υπουργού! Πρόκειται για παρωδία κυβέρνησης που είτε αδυνατεί είτε δεν θέλει να περιφρουρήσει τη νομιμότητα και ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα πρέπει να ντρέπονται για όσα συμβαίνουν! Τίθεται πλέον ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας! Η ευθύνη πλέον ανήκει στον κ Τσίπρα...».

Η αστυνομία από την πλευρά της προχώρησε σε έξι συλλήψεις - ανάμεσα στους συλληφθέντες ένας Σύρος και ένας Βρετανός - και 16 προσαγωγές μετά τα επεισόδια του Σαββάτου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης