Τον έναν μετά τον άλλον κατέστρεφαν τους μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας τα μέλη μιας συμμορίας πέντε Βουλγάρων «κυνηγών» χαλκού, προκαλώντας στην Επιχείρηση οικονομική ζημιά που το συνολικό της ύψος ξεπερνά τα 58.000 ευρώ!
Η σπείρα δρούσε από τις 4 Μαΐου και, στο διάστημα που μεσολάβησε ως την εξάρθρωσή της από τους άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου, είχε λεηλατήσει συνολικά 13 μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. στις περιοχές Αθίκια, Κλένια, Αγιο Βασίλειο και Αρχαίες Κλεωνές Κορινθίας, ενώ απέτυχε και άλλη μια απόπειρα κλοπής χαλκού. Παραμένει άγνωστο πού πούλησαν τον χαλκό που έβγαλαν από τους μετασχηματιστές.
Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών και οι αλλοδαποί δράστες ηλικίας 16, 19, 44, 51 και 54 χρόνων συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη επιχείρηση στο Βραχάτι και το Ζευγολατιό. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κορίνθου τους απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές, διακεκριμένες φθορές και παρακώλυση της λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.