Ο Μητροπολίτης Πειραιώς για το σύμφωνο συμβίωσης: Η ομοφυλοφιλία προκαλεί καρκινογενέσεις
O μητροπολίτης Σεραφείμ υποστηρίζει ότι απενοχοποιούνται οι πρακτικές της ομοφυλοφιλίας που αναπόδραστα οδηγούν σε άπειρες λοιμώξεις του οργανισμού και καρκινογενέσεις
Την αντίθεσή του στην απόφαση της κυβέρνησης να επεκτείνουν το σύμφωνο συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια εκφράζει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.
Σε ανακοίνωσή του ο μητροπολίτης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι με το νομοσχέδιο «ο ιερός θεσμός του γάμου αντιμετωπίζεται θεσμικά και πάλι σαν δικαιοπρακτική ενέργεια και αποϊεροποιείται πλήρως» και προσθέτει ότι όλο αυτό είναι μέρος σχεδίου το οποίο απενοχοποιεί τις πρακτικές «τής ὁμοφυλοφιλίας πού ἀναπόδραστα ὁδηγοῦν σέ ἄπειρες λοιμώξεις τοῦ ὀργανισμοῦ καί καρκινογενέσεις, οἱ ὁποῖες μέ τήν σειρά τους θά αὐξήσουν τόν τζίρο τῶν μεγάλων πολυεθνικῶν τοῦ φαρμάκου».
Παράλληλα, υποστηρίζει πως με το υπό διαβούλευση νομοθέτημα «ολοκληρώνεται η θεσμοθέτηση από την ελληνική έννομη τάξη της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και απενοχοποιείται η παράχρηση των σωματικών οργάνων του ανθρώπινου είδους με φαιδρότατο στρουθοκαμηλισμό γιατί φυσικά η φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος ευχώς δεν εξαρτάται από τις ιδεοληψίες των συντακτών του νομοσχεδίου, αλλά από τη νομοτέλεια του Δημιουργού Θεού».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.