Τι δήλωσε αναφορικά με το αιματοκύλισμα στον Κορυδαλλό - «Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα του Κορυδαλλού και όχι το προσωπικό», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Στην Πάτρα βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ο οποίος λίγο μετά τις 10:00 εισήλθε στο Αστυνομικό Μέγαρο, προκειμένου να ενημερωθεί για ζητήματα που σχετίζονται με τις τοπικές Υπηρεσίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, με την τοπική ηγεσία της ΕΛ..ΑΣ. συζητήθηκε και το «καυτό» ζήτημα του μεταναστευτικού, αφού το εν λόγω θέμα αφορά εν πολλοίς και την αχαϊκή πρωτεύουσα.
Ο κ. Πανούσης εξερχόμενος ωστόσο από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, με αφορμή την χθεσινοβραδινή αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού δήλωσε: «Για την ώρα τα κυκλώματα ελέγχουν τις φυλακές και εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα του Κορυδαλλού και όχι το προσωπικό».
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.