Βίντεο: Διαρρήκτης «ανοίγει» και αδειάζει κατάστημα σε 40 δευτερόλεπτα
Καταγράφεται τη στιγμή που εισβάλλει από την κεντρική είσοδο,το τζάμι της οποίας το έχει σπάσει δευτερόλεπτα πριν
Καρέ-καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας διαρρήκτη να μπαίνει σκυφτός σε κατάστημα στο Ωραικόκαστρο.
Στο βίντεο ο διαρρήκτης καταγράφεται τη στιγμή που εισβάλλει από την κεντρική είσοδο,το τζάμι της οποίας το έχει σπάσει δευτερόλεπτα πριν.
Με γρήγορα βήματα φτάνει μπροστά στο ταμείο το ανοίγει και αδειάζει ότι έχει μέσα, αφού πρώτα ελέγξει και τα διπλανά συρτάρια. Στην συνέχεια απομακρύνεται όπως ακριβώς μπήκε.
Η όλη «επιχείρηση» του δράστη -όπως φαίνεται από το υλικό της κάμερας- δεν διαρκεί παραπάνω από 40 δευτερόλεπτα.
Κλείσιμο
Τα χαρακτηριστικά του είναι αδύνατο να φανούν αφού φοράει φόρμα με κουκούλα, ωστόσο οι άντρες της ασφάλειας έχουν πάρει δείγμα αίματος που βρέθηκε στην τζαμαρία καθώς φαίνεται πως ο δράστης κόπηκε την στιγμή που την έσπασε.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.