Αποστρατείες - έκπληξη στη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Αποστρατείες - έκπληξη στη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Στους κόλπους της Αστυνομίας αντιμετωπίζουν με έκπληξη την απομάκρυνση του διοικητή Ασφαλείας Αττικής ταξιάρχου Παναγιώτη Στάθη

Αποστρατείες - έκπληξη στη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
Μπορεί ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης να παρέμεινε στην ηγεσία του Σώματος, όπως άλλωστε ήταν δεδομένο, και οι αλλαγές σε υψηλό επίπεδο να ήταν μικρές ωστόσο δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις που έχουν να κάνουν με πρόσωπα και αξιωματικούς που είχαν επιτυχημένη θητεία. Στους κόλπους της Αστυνομίας αντιμετωπίζουν με έκπληξη την απομάκρυνση του διοικητή Ασφαλείας Αττικής ταξιάρχου Παναγιώτη Στάθη.

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός με συχνή παρουσία στα ΜΜΕ και την τηλεόραση λένε κάποιοι ότι στις φετινές κρίσεις είδε την πόρτα της εξόδου γιατί χρεώθηκε την ιστορία Χα
ϊκάλη. Ο κ. Στάθης, ήταν ίσως το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο στην Αστυνομία αφού είχε διατελέσει και εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ. και είχε συχνή τηλεοπτική προβολή. Η αίσθηση μέχρι και πριν λίγες ώρες την έναρξη των  κρίσεων ήταν ότι θα έμενε στη θέση του. 

Κλείσιμο
Έκπληξη αποτέλεσε για κάποιους και η αποστρατεία του υποστράτηγου Αλκιβιάδη Τζοϊτη
ο οποίος διετέλεσε για χρόνια «αρχηγός» της  Αντιτρομοκρατικής και έχει χρεωθεί  την εξάρθρωση του Επαναστατικού Αγώνα και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Σε αντίθεση με τον κ. Στάθη ο κ.
Τζοϊτης 
δεν είχε παρουσιαστεί ποτέ στα ΜΜΕ, δεν υπήρχε ούτε μια φωτογραφία του και όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν αξιωματικό χαμηλών τόνων, εργασιομανή με άριστη γνώση του σύγχρονου αντάρτικου πόλης. Στην καρδιά των εκπλήξεων θα μπορούσε να τοποθετηθεί και η αποστρατεία του ταξιάρχου Γιάννη Φραγκίσκου, διευθυντή του Αλλοδαπών ο οποίος υπηρέτησε για 20 χρόνια και μέχρι το 2009 στην Αντιτρομοκρατική και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξάρθρωση της 17Ν και του Επαναστατικού Λαϊκού Αγωνα. 

Τέλος, μίνι - έκπληξη ήταν και η αποστρατεία του υποστρατήγου Αθηναγόρα Παζαρλή ο οποίος υπηρέτησε για πολλά χρόνια σε επιτελικές θέσεις στη Θεσσαλονίκη και τη βόρειο Ελλάδα και γνώριζε πολύ καλά τα μονοπάτια της κεντρικής Μακεδονίας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης