Μεσολόγγι: Ρήμαξαν αντλιοστάσιο για δεύτερη φορά

Μεσολόγγι: Ρήμαξαν αντλιοστάσιο για δεύτερη φορά

Η διακοπή της υδροδότησης κράτησε πέντε ώρες

Μεσολόγγι: Ρήμαξαν αντλιοστάσιο για δεύτερη φορά
Χωρίς νερό άφησαν τους δημότες στην περιοχή της Σταμνάς Μεσολογγίου οι άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού που εισέβαλαν για δεύτερη φορά μέσα επτά μήνες στο τοπικό αντλιοστάσιο και ξήλωσαν όλα τα κεντρικά καλώδια από τους πίνακες, προκαλώντας ζημιά ύψους 6.000 ευρώ.

Η διακοπή της υδροδότησης κράτησε πέντε ώρες, ώσπου να αποκατασταθούν από τα ειδικά συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσολογγίου οι ζημιές που θα επιβαρύνουν τους πολίτες. Οι άγνωστοι δράστες είναι, ενδεχομένως, οι ίδιοι που είχαν ξηλώσει στις 17 Μαρτίου τις καλωδιώσεις και είχαν αρπάξει ολόκληρο το μετασχηματιστή υψηλής τάσης από το αντλιοστάσιο προκαλώντας ζημιές άνω των 10.000 ευρώ. 

*** «Γης Μαδιάμ» τα έκαναν τρεις ανήλικοι βάνδαλοι που εισέβαλαν στους χώρους ενός σχολικού συγκροτήματος στη Λάρισα και άρχισαν να καταστρέφουν καρέκλες, θρανία, τζάμια και λάμπες. Από τους κρότους ξύπνησαν περίοικοι οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας που συνέλαβαν τους δύο Έλληνες ηλικίας 17 και 16 χρόνων και τον 16χρονο Αλβανό και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ αναζητούν και τους γονείς τους που κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης