Αναγνωρίστηκε και συνελήφθησαν δυο από τους νεαρούς που είχαν προκαλέσει επεισόδια στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου το περασμένο Σάββατο, πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Πανειγιάλειου και της για την 1η αγωνιστική της Football League, ο ένας μάλιστα επειδή οπλοφορούσε.
Πρόκειται για έναν 25χρονο που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. κατά τον σωματικό έλεγχο στις εισόδους του γηπέδου, ενώ προσπαθούσε να περάσει στις κερκίδες ένα σουγιά και ένα στιλέτο τα οποία κατασχέθηκαν! Ένας ακόμη 20χρονος συνελήφθη επειδή συμμετείχε σε ομάδα περίπου 50 οπαδών οι οποίοι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις και τους υπαλλήλους της ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας που έκαναν σωματικό έλεγχο και έλεγχο εισιτηρίων.
Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο τραυματισμός ενός αστυνομικού. Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, απρόκλητη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τη βία στα γήπεδα, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.