Xαλκίδα: Δύο Έλληνες έστειλαν Βούλγαρους -πατέρα και γιο- να σκοτώσουν τον 83χρονο

Xαλκίδα: Δύο Έλληνες έστειλαν Βούλγαρους -πατέρα και γιο- να σκοτώσουν τον 83χρονο

Ένας από αυτούς έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια και ανακρίνεται, ενώ ο δεύτερος αναζητείται - Οι αδίστακτοι κακοποιοί ξυλοκόπησαν αλύπητα τον 83χρονο, τον φίμωσαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα - Όταν εκείνος έπαθε καρδιακή προσβολή, εκείνοι συνέχισαν απτόητοι να ψάχνουν για λάφυρα

Xαλκίδα: Δύο Έλληνες έστειλαν Βούλγαρους -πατέρα και γιο- να σκοτώσουν τον 83χρονο
Μπορεί ως βασικοί ύποπτοι για την δολοφονία του 83χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη μέσα στο σπίτι του στην Χαλκίδα να ανακρίνονται ένας 51χρονος Βούλγαρος και ο 26χρονος γιος του, όμως οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει στοιχεία και σε βάρος δυο Ελλήνων που φέρονται να οργάνωσαν τη ληστεία!

Ένας από αυτούς έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια και ανακρίνεται, ενώ ο δεύτερος αναζητείται. Και οι δυο φαίνεται πως γνώριζαν καλά τον άτυχο ηλικιωμένο και ήξεραν ότι φύλαγε στο σπίτι του χρήματα και χρυσές λίρες. Έτσι, ανέθεσαν στους δυο Βούλγαρους να τον ληστέψουν. Οι δυο αλλοδαποί δεν ομολογούν την ληστεία που κατέληξε σε ανθρωποκτονία, παρά την πολύωρη ανάκριση. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν «δέσει» την υπόθεση, ακόμη και αν δεν ομολογήσουν.

Τα 5.000 ευρώ και οι 23 χρυσές λίρες που άρπαξαν οι δολοφόνοι δεν είχαν βρεθεί ως αργά χθες και οι άνδρες της Ασφάλειας ερευνούν τόσο το σπίτι των δυο αλλοδαπών στο Βασιλικό, όσο και τα σπίτια των δυο Ελλήνων που φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τα κλοπιμαία που θα αποτελέσουν πειστήρια και θα τεκμηριώσουν την ενοχή τους.

Κλείσιμο
Οι δράστες του εγκλήματος είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του Δημήτρη Αντωνιάδη, ενώ εκείνος παρακολουθούσε σε κοντινή καφετέρια μαζί με φίλους τον αγώνα της εθνικής ομάδας μπάσκετ με τη Σερβία. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου συγκατοικούσε με την 94χρονη κατάκοιτη εξαδέλφη του και πήγε να μπει στην είσοδο, τον έσπρωξαν βίαια μέσα.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί ξυλοκόπησαν αλύπητα τον 83χρονο, τον φίμωσαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα όπως και την κατάκοιτη γυναίκα και ζητούσαν να τους αποκαλύψει που έκρυβε μετρητά και κοσμήματα. Όμως, εκείνος  υπέστη καρδιακή προσβολή από τα δυνατά χτυπήματα και το σοκ και πέθανε στα χέρια τους! Απτόητοι συνέχισαν να ψάχνουν το σπίτι, ώσπου βρήκαν τα χρήματα και τις λίρες και έφυγαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης