Ο Σταύρος Θεοδωράκης πουλάει το «Αλάτσι»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης πουλάει το «Αλάτσι»

Μετά τη δημοσιογραφία, ο Θεοδωράκης αφήνει και τις επιχειρήσεις και ψάχνει αγοραστή για το εστιατόριο που δημιούργησε στα Ιλίσια - Τι λένε για τα ποσά που ακούγονται ότι πωλείται το εστιατόριο συνομιλητές του ηγέτη του «Ποταμιού»

Σπίτι του ο Ζαϊρί, στην Κρήτη ο Μήτρογλου
Ο Σταύρος Θεοδωράκης πουλάει το «Αλάτσι»
Να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην πολιτική αποφάσισε ο ηγέτης του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος εγκαταλείπει και τις επιχειρήσεις, αφού προηγουμένως είχε βάλει -οικειοθελώς- τίτλους τέλους στην ενασχόλησή του με τη δημοσιογραφία και την τηλεόραση. 

Οπως έγινε γνωστό, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναζητεί αγοραστή για το «Αλάτσι», το εστιατόριο που δημιούργησε με τη γυναίκα του στην περιοχή των Ιλισίων. Στο «Αλάτσι» στο παρελθόν εργάστηκε ως σεφ και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. 

Το εστιατόριο του Σταύρου Θεοδωράκη, στη συνείδηση πολλών έχει συνδεθεί και με τις «ζυμώσεις» που προηγήθηκαν της δημιουργίας του Ποταμιού, ενός πολιτικού κόμματος που τάραξε τα νερά. Σήμερα ο  Σταύρος Θεοδωράκης αναζητεί αγοραστή για το εστιατόριό του. 
Κλείσιμο

Ρωτήσαμε συνεργάτες του προέδρου του Ποταμιού αν ισχύουν όσα ακούγονται για το πόσο κοστολογεί το «Αλάτσι» ο Σταύρος Θεοδωράκης. Το ποσό του τιμήματος, φημολογείται ότι φτάνει το ένα εκατ.ευρώ! 
Το ποσό το οποίο συζητείται με τους υποψήφιους αγοραστές είναι πολύ χαμηλότερο, περίπου στις 250.000 ευρώ, μας επισημαίνει συνομιλητής του Σταύρου Θεοδωράκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης