Ραδιοπειρατής καλλιεργούσε και χασισόδεντρα

Ραδιοπειρατής καλλιεργούσε και χασισόδεντρα

Flash back σε ξεχασμένες εποχές έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Σερρών όταν, καθ’ υπόδειξη υπαλλήλων της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 62χρονου στο Λευκώνα και βρήκαν έναν «πειρατικό» ραδιοφωνικό σταθμό

Ραδιοπειρατής καλλιεργούσε και χασισόδεντρα
Σε μια αποθήκη του σπιτιού, ο 62χρονος είχε εγκαταστήσει έναν ενισχυτή, κεντρικές μονάδες υπολογιστών, σύστημα εκπομπής με κεραίες και άλλα εξαρτήματα, που συνέθεταν έναν πλήρη ραδιοσταθμό ο οποίος εξέπεμπε χωρίς άδεια. 

Κοντά σε αυτόν, όμως, καλλιεργούσε και μια χασισοφυτεία από 16 δενδρύλλια ύψους τεσσάρων ως 17 εκατοστών. 

Μαζί με όλα αυτά, κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο με ένδεκα κάλυκες που κατείχε παράνομα, 18 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, τέσσερις κροτίδες και δυο σπρέι εκτόξευσης πιπεριού.
Κλείσιμο

Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σερρών του άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών, κατοχή κροτίδων, καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Στην ταράτσα του σπιτιού του στους Βώρους της Μεσσαράς Ηρακλείου καλλιεργούσε την προσωπική του χασισοφυτεία ένας 59χρονος. 

Οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. βρήκαν 19 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες, τα κατέσχεσαν και συνέλαβαν τον 59χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 εκατοστών, 1,50 μέτρου και 1,70 μέτρου αντίστοιχα καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στη Λιβαδειά ένας 48χρονος, ο οποίος είχε ακόμη στην κατοχή του φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 41,7 γραμμαρίων. 

Ο χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης