Τουρκία: Δεκάδες τραυματίες από τον σεισμό των 6,5 Ρίχτερ

Τουρκία: Δεκάδες τραυματίες από τον σεισμό των 6,5 Ρίχτερ

Οι Τούρκοι πολίτες επάνω στην μεγάλη αναστάτωση που επικράτησε πήδηξαν από τα μπαλκόνια στην προσπάθειά τους να βγουν έξω από τα σπίτια τους - Στην περιοχή του Μαρμαρά καταγράφονται τα περισσότερα προβλήματα - Εκκενώθηκε το νοσοκομείο Ίμβρου

Τουρκία: Δεκάδες τραυματίες από τον σεισμό των 6,5 Ρίχτερ
Πανικός από τον ισχυρό σεισμό επικράτησε εκτός από την Ελλάδα και στην γειτονική Τουρκία. Οι Τούρκοι πολίτες πετάχτηκαν έντρομοι στους δρόμους, όπου και παραμένουν λόγω των συνεχών μετασεισμών.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω 100 τραυματίες, καθώς οι Τούρκοι πολίτες επάνω στην μεγάλη αναστάτωση που επικράτησε πήδηξαν από τα μπαλκόνια στην προσπάθειά τους να βγουν έξω από τα σπίτια τους. Πάνω από 30 άνθρωποι, επίσης, τραυματίστηκαν στην Ίμβρο. 

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ,το νοσοκομείο της Ίμβρου, λόγω των σοβαρών ζημιών που προκλήθηκαν στο κτίριο από τον σεισμό, εκκενώθηκε, ενώ ομάδα ιατρών και νοσηλευτών από την Τουρκία μετέβησαν στην Ίμβρο προκειμένου να στήσουν στον υπαίθριο χώρο το νοσοκομείο ένα προσωρινό Κέντρο Πρώτων Βοηθειών για τα έκτακτα περιστατικά.

Κλείσιμο




Μάλιστα, αρκετές υλικές ζημιές έχουν σημειωθεί και σε σπίτια της γειτονικής χώρας. Ειδικά σε παλιές οικίες έχουν σημειωθεί σοβαρές ρωγμές, ενώ στην περιοχή του Μαρμαρά καταγράφονται τα περισσότερα προβλήματα.




Λάμψακος, Τουρκία – Φωτογραφία από Instagram – Ο χρήστης που την ανέβασε γράφει: «Οι άνθρωποι έκλαιγαν, έπεφταν κάτω και λιποθυμούσαν». 


Υλικές ζημιές σε σπίτι στην Κωνσταντινούπολη 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης