Σπάρτη: Εξιχνιάστηκαν τρεις ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων
Μια τριμελής σπείρα τσιγγάνων κρυβόταν πίσω από τους ξυλοδαρμούς τριών ηλικιωμένων, τον περασμένο Οκτώβριο - Ο ένας από τους δράστες είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές Χαλκίδας
Μια τριμελής σπείρα τσιγγάνων κρυβόταν πίσω από τους ξυλοδαρμούς τριών ηλικιωμένων που είχαν γίνει από τις 4 ως τις 17 του περασμένου Οκτωβρίου στην Σπάρτη και στον Κλαδά Λακωνίας. Ο ένας από τους δράστες είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές Χαλκίδας ενώ οι άλλοι δυο παραμένουν άγνωστοι.
Ο 24χρονος αυτοματοποιήθηκα από την έρευνα της Ασφάλειας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης. Μια από τις επιθέσεις της συμμορίας είχε θύμα έναν 89χρονο του οποίου οι κουκουλοφόροι ληστές έστριψαν βίαια τα χέρια, του άρπαξαν τα 300 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.
Στην τελευταία τους ληστεία, λίγο έλειψε να συλληφθούν όταν χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού μιας 69χρονης και μόλις άνοιξε την ακινητοποίησαν χτυπώντας την στο πρόσωπο για να αρπάξουν 200 ευρώ που βρήκαν.
Την ώρα που κατέβαιναν τρέχοντας τις σκάλες, ο 18χρονος εγγονός της ηλικιωμένης που κατοικεί στον τέταρτο όροφο άκουσε τις φωνές της και προσπάθησε να τους εμποδίσει να διαφύγουν. Όμως, εκείνοι τον εξουδετέρωσαν και κατάφεραν να εξαφανιστούν.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.