Συλλήψεις για ναρκωτικά και κινητά στις φυλακές Λάρισας
Μέσα σε λίγα λεπτά, καταγράφηκαν δυο περιστατικά εισαγωγής κινητού και ναρκωτικών με αποδέκτες κρατούμενους στις πολύπαθες φυλακές της Λάρισας!
Μέσα σε λίγα λεπτά, καταγράφηκαν δυο περιστατικά εισαγωγής κινητού και ναρκωτικών με αποδέκτες κρατούμενους στις πολύπαθες φυλακές της Λάρισας! Στην πρώτη περίπτωση, μια 50χρονη γυναίκα συνελήφθη κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου.
Η επισκέπτρια επιχείρησε να δώσει στον 33χρονο έγκλειστο για διακεκριμένες κλοπές αδελφό της ένα κινητό με μπαταρία, δύο κάρτες SIM στο εσωτερικό του και ένα κομμένο καλώδιο φορτιστή κολλημένο πάνω στη συσκευή. Η κίνησή της έγινε αντιληπτή από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι τη συνέλαβαν και την παρέδωσαν στους αστυνομικούς που την παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενη για απόπειρα εισαγωγής κινητού σε κατάστημα κράτησης.
Σχεδόν την ίδια ώρα, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έκαναν έρευνα στο κελί ενός 31χρονου Ινδού που εκτίει από τις 10 Δεκεμβρίου 2008 ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία, οπλοφορία και οπλοχρησία και ανακάλυπταν στο κομοδίνο του μία συσκευασία με μισό γραμμάριο ηρωίνης. Ο αλλοδαπός αρνήθηκε να πει πώς βρέθηκαν στα χέρια του τα ναρκωτικά και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από τη Δίωξη Ναρκωτικών Λάρισας.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).