Χώροι αναψυχής όλα τα αναξιοποίητα οικόπεδα, δεσμεύεται ο δήμαρχος Πειραιά
Όπως έκανε σήμερα γνωστό ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος «όλα τα οικόπεδα του δημοσίου, που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου, θα τα διαμορφωθούν σε χώρους αναψυχής μέχρι οι φορείς που τα κατέχουν να αποφασίσουν για την αξιοποίησή τους»
Σε αξιοποίηση όλων των οικοπέδων του δημοσίου που παραμένουν χέρσα και αναξιοποίητα, προχωρά ο δήμος Πειραιά.
Όπως έκανε σήμερα γνωστό ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος το πρωί παραβρέθηκε σε επιχείρηση καθαριότητας σε οικόπεδο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, επί των οδών Μαρίας Χατζηκυριακού και Κανάρη «όλα τα οικόπεδα του δημοσίου, που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου και παραμένουν χέρσα και αναξιοποίητα, ο δήμος θα τα διαμορφώνει σε χώρους αναψυχής μέχρι οι φορείς που τα κατέχουν να αποφασίσουν για την αξιοποίησή τους».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.