Προσαγωγές και συλλήψεις μετά την ένταση διαδηλωτών και ΜΑΤ στην Καμάρα
Συνολικά έγιναν 109 προσαγωγές εκ των οποίων οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις - Ένταση και έξω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης
Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Καμάρας όπου κατέληξε η πορεία των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και των αντεξουσιαστών.
Κάποιοι από τους διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και μπουκάλια προς τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν από νωρίς κυκλώσει το συγκεκριμένο μπλοκ με αποτέλεσμα οι άνδρες των ΜΑΤ να προχωρήσουν σε χρήση χημικών και κρότου λάμψης.
Η αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 109 προσαγωγές, τρεις εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας αστυνομικός
Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί νωρίτερα είχαν αποκλείσει την πρόσβαση προς την Πανεπιστημιούπολη με αλυσίδες τόσο προς τις δύο κατευθύνσεις της Εθνικής Αμύνης όσο και προς την Εγνατία στο σημείο που περνά μπροστά από τα πανεπιστήμια.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.