Κόντρα πρατηριούχων τσιγάρων με τις καπνοβιομηχανίες
Οι πρατηριούχοι αντιδρούν έντονα για το νέο μοντέλο αποκλειστικής διανομής των καπνοβιομηχανιών
Ρεπορτάζ: Χρήστος Χατζησπύρου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι πρατηριούχοι τσιγάρων Αθηνών, Πειραιώς Θεσσαλονίκης και Πάτρας στην Επιτροπή Ανταγωνισμού στην Πατησίων.
Οι πρατηριούχοι αντιδρούν έντονα στο νέο μοντέλο αποκλειστικής διανομής των καπνοβιομηχανιών. Οι καπνοβιομηχανίες μπορούν πλέον κατά αποκλειστικότητα να συνεργάζονται με ελάχιστους χονδρέμπορους, αφήνοντας ουσιαστικά τους υπόλοιπους χωρίς αντικείμενο. Αυτό, σύμφωνα με τους πρατηριούχους, συνεπάγεται ότι 120 πρατήρια σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα θα πάνε για λουκέτο.
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.