Άνοιξε η Μεσογείων -Λήξη συναγερμού, φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε σούπερ μάρκετ στην Αγία Παρασκευή
Στο σημείο έσπευσε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.)
UPD:
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το απόγευμα της Παρασκευής (29/3) έπειτα από τηλεφώνημα για «ύποπτο» αντικείμενο σε σούπερ μάρκετ στην Αγία Παρασκευή.
Στο σημείο έσπευσε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.) για να πραγματοποιήσει ελέγχους, ενώ, διεκόπη η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Μεσογείων από τη συμβολή της με την οδό Αγελάου στο ρεύμα προς Αθήνα. Οι έλεγχοι ολοκληρώθηκαν χωρίς να βρεθεί κάτι ύποπτο και η κυκλοφορία στη Μεσογείων αποκαταστάθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι