Την βοηθούσε να παρκάρει και τον παρέσυρε!

Την βοηθούσε να παρκάρει και τον παρέσυρε!

Λίγο  έλειψε να πληρώσει με τη  ζωή του την προθυμία του  να βοηθήσει μια γυναίκα να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της, ένας 65χρονος άνδρας στην Αλεξανδρούπολη...

Την βοηθούσε να παρκάρει και τον παρέσυρε!
Λίγο  έλειψε να πληρώσει με τη  ζωή του την προθυμία του  να βοηθήσει μια γυναίκα να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της, ένας 65χρονος άνδρας στην Αλεξανδρούπολη! Η οδηγός δεν κατάλαβε τι ακριβώς της έλεγε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και να τον τραυματίσει σοβαρά!

Ο  άτυχος άνδρας προσφέρθηκε να  δώσει οδηγίες στην 64χρονη οδηγό, που είδε το Ι.Χ. αυτοκίνητό της εγκλωβισμένο ανάμεσα σε άλλα στον χώρο όπου είχε σταθμεύσει. Εκείνη έκανε τις απαραίτητες κινήσεις για να βγάλει το αυτοκίνητό της, αλλά κατά λάθος πάτησε το γκάζι περισσότερο από όσο χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον πεζό που προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει!

Ο 65χρονος άνδρας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου παραμένει για νοσηλεία, ενώ σε βάρος της 64χρονης οδηγού σχηματίσθηκε δικογραφία από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης