Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας το μεσημέρι του Σαββάτου (21/1), σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Περιάνδρου στην Κόρινθο.
Ο άνδρας, με καταγωγή από την Ινδία, διέμενε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, ομοεθνείς του επικοινώνησαν με τις Αρχές, καθώς ο ίδιος δεν απαντούσε σε κλήσεις τους.
Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό της Ασφάλειας Κορίνθου, ασθενοφόρο ΕΚΑΒ και όχημα της πυροσβεστικής.
Ο θάνατος του άνδρα πιθανότατα οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο η σορός θα εξετασθεί και από ιατροδικαστή.
Έρευνα για τα αίτια του συμβάντος διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας