Μια κοπέλα 16 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα την Τετάρτη στη Χαλκίδα όταν ανατράπηκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαινε με ένα 18χρονο.
Το Eviathema.gr αναφέρει ότι λίγο μετά τις 21:00, ένα ΙΧ επιβατικό όχημα συγκρούστηκε σε μαντρότοιχο λίγο πριν τις καμάρες, στη Χαλκίδα, με αποτέλεσμα την εκτροπή του και τον θανάσιμο τραυματισμό της 16χρονης και τον τραυματισμό του 19χρονου οδηγού.
Το αυτοκίνητο λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης μετατράπηκε σε άμορφη μάζα. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί της τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που απεγκλώβισαν τους επιβάτες.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.