Τραγωδία χθες (Παρασκευή 19/8) στις 8 το βράδυ σε περιοχή της Σητείας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti.grένας άνδρας 79 ετών έπεσε στο κενό, από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Όπως μεταδίδει το τοπικό site, είχε προηγηθεί άγριος καβγάς με συγγενικό του πρόσωπο, και συγκεριμένα τον γιο του, στο σπίτι και λίγη ώρα αργότερα ο ηλικιωμένος πήδηξε από το μπαλκόνι.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.