Καθηγητής στη Σητεία κατηγορείται για ασέλγεια σε 14χρονη
Τον 41χρονο κατήγγειλε η ίδια η κοπέλα, που σήμερα είναι 18 ετών - Είναι παντρεμένος με παιδιά και εργάζεται σε φροντιστήριο
Μάνος Τσαγκαράκης
Στο μικροσκόπιο έρευνας της Ασφάλειας βρίσκεται ένας παντρεμένος με παιδιά εκπαιδευτικός που εργάζεται σε φροντιστήριο στην Σητεία, μετά την καταγγελία που υπέβαλε μια 18χρονη -σήμερα- πρώην μαθήτριά του ότι ασέλγησεσε βάρος της και της έκανε προτάσεις σεξουαλικής φύσης όταν ήταν 14 χρόνων!
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά συνέβησαν το 2018, όμως η μαθήτρια πείστηκε να τα καταγγείλει από ένα οικείο της πρόσωπο στο οποίο τα αποκάλυψε. Η καταγγελία υποβλήθηκε στα τέλη Μαΐου και ήδη βρίσκεται υπό έρευνα. Ο 41χρονος οικογενειάρχης καθηγητής κλήθηκε να δώσει μια πρώτη κατάθεση, στην οποία φέρεται να αρνήθηκε όσα του αποδίδει η 18χρονη.
Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι σε βάρος του εκπαιδευτικού υπήρχαν και άλλες καταγγελίες από πρώην μαθήτριές του για ασελγείς χειρονομίες και πράξεις, οι οποίες είχαν γίνει στο παρελθόν. Και ενώ για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 18χρονης έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία, η προανάκριση συνεχίζεται για να ερευνηθούν στο σύνολό τους και οι υπόλοιπες καταγγελίες.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.