Τζένη Μπότση: Η ηθοποιός χορεύει σε πανήγυρι στην Ικαρία

Τζένη Μπότση: Η ηθοποιός χορεύει σε πανήγυρι στην Ικαρία

Δείτε τον χορό της ηθοποιού, με τον οποίο αποχαιρέτησε το νησί

Botsh
Η Τζένη Μπότση απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές, λίγο πριν επιστρέψει στη βάση της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η ηθοποιός μετά την παραμονή της στην Κέρκυρα, επέλεξε να επισκεφθεί την Ικαρία για να χαλαρώσει και να απολαύσει τα πανηγύρια του νησιού. Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να χορέψει, αποχαιρετώντας το νησί. Το βίντεο το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης: «Καλοκαίρι 2022….Με ένα πλατύ , ήρεμο και γαλήνιο χαμογελο, αλλά και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετώ για άλλη μια χρονιά την Ικαρια, την Ικαριά ΜΟΥ! Βρέθηκα πάλι με τις νεράιδες και τα ξωτικά μου, ενοιωσα ξανά τον Διονυσο να μου χαϊδεύει τα μαλλιά, και δειλά δειλά μετά από 3 χρόνια αγκαλιαστηκα και πάλι για να χορέψω τον μαγικο μας χορό!»

«Και αν γεμίζουν συνέχεια δάκρυα τα μάτια μου ,όσο γράφω, είναι γιατί αισθάνομαι την τύχη να με πνιγεί! Τύχη γιατί γυρνάω κάθε χρονο στη σταθερά μου, στις αναμνήσεις μου, ενώ δημιουργώ αναμνήσεις ζωής και για την Αλίκη! Καλή συνέχεια καλοκαιριού….αν και όλοι ξέρουμε ότι με αυτή την ευχή απλά,χρυσώνουμε το χάπι… ενώ δεν δίστασε να χορέψει και Ικαριώτικο, εντυπωσιαάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους», σημείωσε στην ανάρτηση. 

Δείτε τη δημοσίευση: 

Ειδήσεις σήμερα:

To ΥΠΕΝ διερευνά τα περιστατικά θανάτωσης αρκούδων στη Φλώρινα

Μπένιφερ: Το απρόοπτο με τη μητέρα του Άφλεκ και η «χυλόπιτα» της Γκάρνερ στον πρώην σύζυγό της

Σουηδία: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στο Μάλμε







































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης