Από την 1η Σεπτεμβρίου είχαν χαθεί τα ίχνη ενός ερασιτέχνη ψαρά που είχε πήγε για ψάρεμα με τη βάρκα του στην περιοχή Σαχάρα Νέας Καλλικράτειας Θερμαϊκού.
Μάλιστα για το περιστατικό ενημερώθηκαν και κινητοποιήθηκαν οι αρχές από τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Σεπτεμβρίου. Μεταξύ αυτών οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας και Σκάλας Κατερίνης και για την περιοχή απέπλευσαν τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ένα σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) και ένα αλιευτικό σκάφος.
Αλλά ο 62χρονος ερασιτέχνης αλιέας βγήκε σήμερα το πρωί στην παραλία της Βελίκας με τη μικρή του βάρκα, παρασυρόμενος μάλλον από τον αέρα ή και τα θαλάσσια ρεύματα, όντας καλά στην υγεία του, αλλά εμφανώς ταλαιπωρημένος.
Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του λιμενικού αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αγιάς για εξετάσεις.
Δείτε τι έγραψε σε ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αγιάς κ. Νίκος Ντάγκας:
Βγήκε σώος μετά από 5 ημέρες στην θάλασσα της Βελίκας.
Οι ψυχικές και σωματικές δυνάμεις που έχουμε είναι πολλές...
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.