Σύμφωνα με πληροφορίες απροσδιόριστη είναι η αιτία θανάτου του 7μηνών βρέφους του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, δύο χρόνια μετά την απώλεια της κόρης τους, Μαλένας.
Το πρωί της Δευτέρας διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή στο κοριτσάκι που έσβησε ξαφνικά στο κρεβατάκι του σύμφωνα με πληροφορίες.
Οι γονείς ενημερώθηκαν πως δεν είναι σαφής η αιτία του θανάτου και πως θα πρέπει να γίνουν και άλλες εξετάσεις.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.