Στο αρχικό τους χρώμα επανήλθαν οι ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου στην Πανεπιστημίου αλλά και το Σύνταγμα, οι οποίες είχαν γεμίσει εχθές με συνθήματα που είχαν γράψει άγνωστοι κατά τη διάρκεια πορείας κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.
Οι ζαρντινιέρες, στις οποίες έχουν τοποθετηθεί οι ουασινγκτόνιες στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο στόχαστρο βανδάλων, οι οποίοι έγραψαν πάνω τους με σπρέι αντιεξουσιαστικά συνθήματα και - σε μία από αυτές - ένα δίστιχο της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.
Μετά την βεβήλωση του μνημείου των νεκρών της Μαρφίν, επόμενη «επαναστατική» πράξη ο βανδαλισμός του αστικού εξοπλισμού...
Το ίδιο βράδυ, ωστόσο, συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων έσπευσαν στο σημείο και τα έσβησαν, καθαρίζοντας τις ζαρντινιέρες που πλέον ξανά κατάλευκες.
Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook: «Μετά την βεβήλωση του μνημείου των νεκρών της Μαρφίν, επόμενη «επαναστατική» πράξη ο βανδαλισμός του αστικού εξοπλισμού του Μεγάλου Περιπάτου. Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν. Εμείς θα συνεχίσουμε να χτίζουμε και να ονειρευόμαστε μια καλύτερη Αθήνα. Υ.Γ. Οι ζαρντινιέρες καθάρισαν».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους