H Lazard που «έτρεξε» το PSI αναλαμβάνει σύμβουλος του Βαρουφάκη

H Lazard που «έτρεξε» το PSI αναλαμβάνει σύμβουλος του Βαρουφάκη

Υπενθυμίζεται πως μόλις χθες στέλεχος της Lazard δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξει «κούρεμα» του χρέους που διακρατά ο επίσημος τομέας τουλάχιστον 50%

H Lazard που «έτρεξε» το PSI αναλαμβάνει σύμβουλος του Βαρουφάκη
Στην εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων Lazard αναθέτει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης το ρόλο του συμβούλου του υπουργείου σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση. 

«Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ανακοινώνει την ανάθεση στην εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD του ρόλου του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως μόλις χθες στέλεχος της Lazard δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξει «κούρεμα» του χρέους που διακρατά ο επίσημος τομέας τουλάχιστον 50%.

 «Αυτή η αναδιάρθρωση είναι απολύτως απαραίτητη. Δεν είναι μόνον απαραίτητη, αλλά είναι επίσης εφικτή», είπε ο Ματιέ Πιγκάς σε μια δήλωσή του στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό BFM Business, και πρόσθεσε πως «η Ελλάδα έχει γίνει εργαστήριο για αυτό στο οποίο μπορεί να μετατραπεί όλη η Ευρώπη αύριο».

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης