Lake Bell: Γυμνό εξώφυλλο για «την πιο σημαντική ηθοποιό και σκηνοθέτη της γενιάς της»

Lake Bell: Γυμνό εξώφυλλο για «την πιο σημαντική ηθοποιό και σκηνοθέτη της γενιάς της»

Με τα πιο κολακευτικά λόγια πλαισιώνει την Lake Bell το εξώφυλλο του αμερικανικού Esquire του Μαΐου 2014 «είναι αυτή η πιο σημαντική ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας της γενιάς της;» αναρωτιέται το περιοδικό – Ποια είναι η Lake Bell

Lake Bell: Γυμνό εξώφυλλο για «την πιο σημαντική ηθοποιό και σκηνοθέτη της γενιάς της»

Η τριανταπεντάχρονη Lake Bell είναι εδώ και κάποια χρόνια η αγαπημένη ηθοποιός όλων των χιπστερς αλλά και των indie σκηνοθετών.

Την γνωρίσαμε από την τηλεοπτική σειρά Boston Legal, αλλά και την cult πλέον σειρά “How to Make it in America” του 2010 -που παρόλο που είχε μόνο δύο κύκλους ήταν μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ. Η σειρά δεν έχει ποτέ προβληθεί στην Ελλάδα.

Και τώρα η Lake Bell με τις χυμώδεις αναλογίες της θα γίνει όπως φαίνεται βασίλισσα του κινηματογράφου γενικώς, μετά την σκηνοθετική της απόπειρα στην ταινία του 2013 «In the World....» στην οποία πρωταγωνιστεί και της οποίας έγραψε το σενάριο. Μάλιστα κέρδισε το πρώτο βραβείο σεναρίου στο φεστιβάλ Sundance, κάτι που ίσως φαίνεται οτι έκανε ακόμα και το Esquire να την προσέξει.

Κλείσιμο

Εξώφυλλο στο περιοδικό Esquire,λοιπόν φορώντας μόνο ένα καλτσόν. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που η Lake Bell βγάζει τα ρούχα της, καθώς η ζουμερή καστανομάλλα έχει αποδείξει ότι δεν ντρέπεται όταν τόλμησε να κάνει εξώφυλλα σε περιοδικά όπως το New York Magazine - τα οποία άφησαν την Νέα Υόρκη άφωνη με τις θείες αναλογίες της.

Απολαύστε την



Με τον άνδρα της που είναι καλλιτέχνης τατουάζ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης