Ο Τζόνι Ντεπ τίμησε τον Κρίστοφερ Λι

Ο Τζόνι Ντεπ τίμησε τον Κρίστοφερ Λι

Εμφάνιση guest star έκανε ο Τζόνι Ντεπ στο Φεστιβάλ του Λονδίνου που απένειμε στον 91χρονο ηθοποιό Κρίστοφερ Λι το βραβείο Συνολικής Προσφοράς

Ο Τζόνι Ντεπ τίμησε τον Κρίστοφερ Λι
Χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ανακοίνωση, ο Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε-με κατάξανθα μαλλιά- στην τελετή απονομής των βραβείων του BFI London Film Festival  για να τιμήσει τον  «σπουδαίο άνθρωπο» και κορυφαίο ηθοποιό, Κρίστοφερ Λι.

Ο χολιγουντιανός σταρ απένειμε στον θρυλικό «Κόμη Δράκουλα» το βραβείο Συνολικής Προσφοράς, ένα βραβείο που σύμφωνα με την διευθύντρια του BFI Αμάντα Νέβιλ  «είναι μία τιμητική στιγμή για το BFI που αναγνωρίζει την τεράστια και μοναδική προσφορά του Σερ Κρίστοφερ Λι στον κινηματογράφο».

Κλείσιμο
Μιλώντας με λόγια θαυμασμού και αγάπης, ο Ντεπ χαρακτήρισε τον 91χρονο ηθοποιό ως έναν «μοναδικό τζέντλεμαν, έναν πραγματικό καλλιτέχνη κι έναν εθνικό θησαυρό». Μάλιστα, αναφερόμενος στην τριπλή συνεργασία που είχε με τον Λι για τις ταινίες «Dark Shadows», «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» και «Ακέφαλος Καβαλάρης» ο Ντεπ είπε: «Ηταν ένα παιδικό όνειρο που πραγματοποιήθηκε να δουλέψω στο πλευρό του και να πάρω μαθήματα από αυτό τον σπουδαίο άνθρωπο...».

Ξαφνιασμένος ο Κρίστοφερ Λι από την εμφάνιση-έκπληξη του ηθοποιού είπε: «Δεν ξέρω τι να πω Τζόνι, δεν ήξερα καν ότι θα είσαι εδώ. Είναι μία πολύ συγκινητική στιγμή για μένα. Η συμμετοχή σου είναι μεγάλη μου τιμή και σημαίνει πάρα πολλά. Είσαι ο πραγματικός σταρ της γενιάς σου...».

Με το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ έφυγε ο  Πολωνός σκηνοθέτης Πάβελ Παβλικόφσκι για την ταινία «Ida». Γυρισμένη σε ασπρόμαυρο και τοποθετημένη στην δεκαετία του 60, η νέα ταινία του σκηνοθέτη αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής δόκιμης μοναχής, που ενώ ετοιμάζεται να πάρει τον όρκο του τάγματος της, ανακαλύπτει ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό από τα χρόνια της γερμανικής κατοχής στην Πολωνία.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης