Η νέα γενιά Ελλήνων εικαστικών

Η νέα γενιά Ελλήνων εικαστικών

Μπήκαμε πρώτοι στη νέα έκθεση των αποφοίτων της Ανωτάτης Σχόλης Καλών Τεχνών στον Χώρο Τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ

Η νέα γενιά Ελλήνων εικαστικών
Η Εθνική Ασφαλιστική συνεργάζεται με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) και το Γραφείο Διασύνδεσης της Σχολής για την κοινή διοργάνωση καλλιτεχνικού διαγωνισμού με τη συμμετοχή 27 τελειόφοιτων σπουδαστών της ΑΣΚΤ. Πρόκειται για ένα ακόμα κεφάλαιο στο πλαίσιο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Εθνικής Ασφαλιστικής, με το οποίο η τελευταία αποσκοπεί στην υποστήριξη της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Μία επιτροπή καθηγητών της ΑΣΚΤ επέλεξε μέσα από τα υποβληθέντα έργα των σπουδαστών τα 27 που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Αντιστοίχως, η καλλιτεχνική επιτροπή του Χώρου Τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ θα επιλέξει τρία από αυτά που βραβεύονται με χρηματικό έπαθλο και θα παραμείνουν στη συλλογή έργων τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει σήμερα, Τρίτη 31 Ιανουαρίου, ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης των συμμετεχόντων φοιτητών, η οποία φιλοξενείται στον Χώρο Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ. Η έκθεση θα διαρκέσει για ένα μήνα.

Κλείσιμο
Παίρνουν μέρος οι καλλιτέχνες: Peterson Liberty, Βρατσάνου Μυρτώ, Γκέτσι Δημήτρης, Γούδα Αλεξάνδρα, Διαμαντή Αικατερίνη, Επεδοκλή Έλλη, Ευθυμίου Ιωάννης, Καραμάνης Σωτήρης, Κατσαμπέρη Νικόλέτα, Κοντονικολάου Γιώργος, Κριτσωτάκης Δημήτρης, Κυριακίδου Άντρια, Λοΐζου Άνθια, Μαρίνη Δήμητρα, Μπατζιάνας Σωτήρης, Μωραΐτης Φανούριος, Παναγοπούλου Χριστίνα, Παπαδοπούλου Σοφία, Παπαθανασίου Ναυσικά, Παππάς Διονύσης, Σάρρα Κατερίνα, Σιψάς Ηλίας, Σκλέπα Ζωή, Στάμου Λήδα, Τσάκαλος Βασίλης, Φιλίππου Απόστολος, Χαρωνίτη Αριστέα.



























Info
ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ 
Κοραή 4, Αθήνα
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-20:00
Τηλ.: 210 325 2352
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης