Τρεις εκδηλώσεις για startupers, δημοσιογράφους και designers

Τρεις εκδηλώσεις για startupers, δημοσιογράφους και designers

Ο Γιάννης Σκλάβος, community manager του Found.ation, επιλέγει τρία event που αξίζει κανείς να παρακολουθήσει στον χώρο που διευθύνει

Τρεις εκδηλώσεις για startupers, δημοσιογράφους και designers
Καθώς ανεβαίνεις την Πειραιώς με κατεύθυνση προς Ομόνοια, λίγο πριν φθάσεις στο Γκάζι, μπορείς να δεις στο δεξί σου χέρι το Found.ation. Πρόκειται για έναν συνεργατικό χώρο που στεγάζει startup εταιρείες στα πρώτα βήματα λειτουργίας τους και τους παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εξελιχθούν. Παράλληλα οργανώνει στοχευμένα event που απευθύνονται σε δημιουργικούς επαγγελματίες - τα οποία συνήθως γίνονται sold out μέσα σε λίγες μέρες από την ανακοίνωσή τους.



Κλείσιμο
Με αφορμή λοιπόν τη σεζόν που ξεκινάει, ζητήσαμε από τον Γιάννη Σκλάβο, community manager του χώρου, να ξεχωρίσει τρεις επερχόμενες δράσεις και να μας εξηγήσει γιατί αξίζει κανείς να τις παρακολουθήσει. Ο λόγος σ’ αυτόν:

Startup Bootcamp Berlin - Digital Health


Ημερομηνία διεξαγωγής:
26 Αυγούστου

To μεγαλύτερο tech startup accelerator της Ευρώπης θα βρεθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στους χώρους του Found.ation, για να έρθει σε επαφή με την ελληνική κοινότητα των startups στο χώρο του digital health. Mέσα από τη διαδικασία fast track, οι εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε έμπειρα στελέχη της ευρωπαϊκής αγοράς, θα λάβουν πολύτιμες συμβουλές, θα δικτυωθούν με άλλες εταιρείες του χώρου και θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τις πιθανότητες τους να ενταχθούν στο Startup Bootcamp digital health που λειτουργεί στο Βερολίνο.  
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ:
http://www.startupbootcamp.org/events/athens-berlin-digital-health-fasttrack/

Διαχείριση Wordpress για δημιουργούς περιεχομένου και δημοσιογράφους


Ημερομηνίες διεξαγωγής: 28-30 Σεπτεμβρίου (12ώρες)

Το σεμινάριο έχει ως στόχο να μάθει στους συμμετέχοντες πώς μπορούν να δημιουργήσουν με ευκολία αλλά και αποτελεσματικότητα περιεχόμενο, στην πλατφόρμα του Wordpress. Μετά το πέρας του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να στήσουν μια λειτουργική εγκατάσταση Wordpress, να οργανώσουν το σκελετό του site τους, να διαμορφώνουν και να προσαρμόζουν περιεχόμενο ανάλογα με τις ανάγκες τους. Θα ενημερωθούν για την επιπλέον λειτουργικότητα που μπορούν να προσφέρουν τα Plugins, θα συζητηθούν τα Themes και το πώς αυτά μπορούν να αλλάξουν ριζικά την όψη ενός site καθώς και το πώς μπορούν να διαχειριστούν τους χρήστες και το περιεχόμενο που δημιουργούν. Τέλος, θα μάθουν πώς μπορούν να βελτιστοποιούν την εμφάνιση τους στις μηχανές αναζήτησης (SEO), να αξιοποιούν τα social media αλλά και να κάνουν βασική συντήρηση σε μια εγκατάσταση.
Σύντομα περισσότερες πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι!: 
Facebook: https://www.facebook.com/found.ationgr
Twitter: @found_ationgr
www: http://thefoundation.gr/



DESIGNATHON 2016


Ημερομηνίες διεξαγωγής: 7-9 Οκτωβρίου

Από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Found.ation το 3ο Designathon, μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να φέρει πιο κοντά τη design κοινότητα, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους designers να γνωριστούν μεταξύ τους αλλά και με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, να συνδημιουργήσουν και να δουν τη δουλειά τους να επιβραβεύεται. Τα τελευταία 2 χρόνια, η διοργάνωση συγκέντρωσε πάνω από 100 νέους designers, 30 έμπειρους μέντορες, 30 digital agencies και δημιουργικά γραφεία. Εκτός από το διαγωνιστικό κομμάτι, το Designathon 2016, θα περιλαμβάνει ομιλίες από διακεκριμένους Art και Creative Directors, ορισμένοι από τους οποίους θα αναλάβουν και το ρόλο μέντορα για τις ομάδες. Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.
Σύντομα περισσότερες πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι!:
Facebook: https://www.facebook.com/designathon.gr/
www: http://designathon.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης