Για μια «Παραγγελιά»

Για μια «Παραγγελιά»

Μια ξεχωριστή διαδραστική μουσική παράσταση με την υπογραφή των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα

Για μια «Παραγγελιά»
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας περιοδεύουν στην Ελλάδα με μια διαδραστική μουσική παράσταση η οποία συζητείται αρκετά. Το νέο αυτό εγχείρημα των δυο σημαντικών καλλιτεχνών βασίζεται τόσο στα κλασσικά τραγούδια τους, που έχουν αγαπηθεί στο πέρασμα των χρόνων, όσο και σε άλλα, κλασσικά και αξεπέραστα τα οποία ζητά το κοινό ξανά και ξανά. 

Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται αντιμέτωποι με παραγγελιές που, όπως λένε, εκπλήσσουν ακόμα και τους ίδιους. Είναι κάτι δύσκολο, το οποίο προϋποθέτει βαθιές γνώσεις και μεγάλες ικανότητες από τους καλλιτέχνες, αλλά που δίνει επίσης την ευκαιρία στο κοινό να «χτίζει» κατά το δοκούν τη βραδιά.

Κλείσιμο


Στην Αθήνα, λοιπόν, η «Παραγγελιά» έρχεται στις 5 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (ενορχήστρωση, πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα), Steve Tesser (κιθάρα).

Τους φωτισμούς έχει επιμεληθεί ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης και Στρατής Καραδημητράκης. Οι θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών ας ανοίξουν τα κιτάπια της καρδιάς και της ψυχής τους για να ανασύρουν τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια και να πάρουν τη χαρά ότι θα τα απολαύσουν τραγουδισμένα μόνο γι’ αυτούς. Τι πιο ωραίο;

Info
Θέατρο Πέτρας, 5 Σεπτεμβρίου
Ωρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 13 ευρώ, ταμείο 15 ευρώ
Προπώληση: Viva.gr, Public, Seven spots, Reload, Media Markt, Ευρiπίδης βιβλιοπωλεία, Δημαρχείο Πετρούπολης (Κώστα Βάρναλη 74-78, 213 2024401), Δημοτικός Κινηματογράφος "CINE Πετρούπολις" (Λεωφ. Πετρουπόλεως 168, 210 5012391)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης