To VW Golf 1,5 TSI Evo με χαμηλότερη κατανάλωση

To VW Golf 1,5 TSI Evo με χαμηλότερη κατανάλωση

Η VW εξοπλίζει το ανανεωμένο Golf με μια νέα έκδοση του 1,5 TSI Evo κινητήρα, η οποία μπορεί να επιτύχει ακόμη καλύτερες επιδόσεις σε κατανάλωση και ρύπους.

To VW Golf 1,5 TSI Evo με χαμηλότερη κατανάλωση
Το νέο μοτέρ θα εφοδιάσει την πιο οικολογική έκδοση BlueMotion του Golf και θα συνδυάζεται με αυτόματο, DSG κιβώτιο. Σε ταχύτητες έως 130 km/h και κατά τη διάρκεια του coasting (όταν ο οδηγός αφήνει το πόδι από το γκάζι) το μοτέρ αυτό θα σβήνει εντελώς. Σύμφωνα με τη VW, η λειτουργία αυτή αναμένεται να μειώσει σε πραγματικές συνθήκες κατά 0,4 lt./100 km την κατανάλωση του κινητήρα σε σχέση με μια συμβατική εκδοχή του. 

Για να προσφέρει αυτή τη λειτουργία η VW έχει τοποθετήσει μια έξτρα, compact μπαταρία ιόντων-λιθίου, η οποία φροντίζει ώστε όλα τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου να μένουν σε λειτουργία όταν ο κινητήρας σβήνει. Σε ό,τι αφορά στα χαρακτηριστικά του, η νέα αυτή εκδοχή του 1,5 λίτρων TSI Evo κινητήρα βενζίνης έχει ονομαστική ισχύ 130 ίππων και ροπή 200 Nm. Η μέση κατανάλωση που θα προσφέρει στο Golf θα είναι 4,6 lt./100 km. (εκπομπές CO2: 104 gr./km.).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης