S90 - V90: Ολα για τον οδηγό

S90 - V90: Ολα για τον οδηγό

H Volvo εξοπλίζει τη πολυτελέστατη σειρά 90, με νέες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας...

S90 - V90: Ολα για τον οδηγό
Καταρχήν η συνδεσιμότητα με το κινητό τηλέφωνο με τα κορυφαία Android Auto και Apple CarPlay, να είναι παρόντα στα S90
,
V90V90CC και φυσικά στο
XC90
Κλείσιμο
!

Η
Volvo δεν σταματά μόνο σε αυτά τα δυο συστήματα, αφού πληροφορεί τους τυχερούς υποψήφιους πελάτες της πως τα Volvo S90, Volvo XC90 και Volvo V90, θα έχουν τα πιο σύγχρονα συστήματα πλοήγησης με τους πλέον ενημερωμένους χάρτες, οπότε τα καλύτερα έπονται. Πέρα από την άνεση και την χλιδή, η σουηδική φίρμα, παραδοσιακά ρίχνει το βάρος στο νευραλγικό τομέα της ασφάλειας.




Μερικά απο αυτά είναι και το σύστημα Slippery Road Alert, που προειδοποιεί για την ολισθηρότητα του δρόμου.
Εξίσου σημαντικό είναι και το σύστημα Hazard Light Alert, το οποίο αναλαμβάνει την ενημέρωση του οδηγού για περιορισμένη ορατότητα εμπρός, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, όπως για παράδειγμα από τυχόν δυνατό φωτισμό που προέρχεται από την απέναντι πλευρά του δρόμου-δηλαδή από οχήματα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα.

Η αλήθεια είναι πως ολόκληρη η σειρά 90 αρέσει ιδιαίτερα, κάτι που το αποδεικνύουν και οι πωλήσεις, με τους Γερμανούς να έχουν ήδη έναν μεγάλο πονοκέφαλο απο τους Σουηδούς, ο οποίος μάλιστα έχει ενταθεί με την έλευση του S90 .

Η Σειρά 90 της Volvo, σε βάζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, χωρίς θορύβους, άγχος και ανασφάλειες. Όλες οι τεχνολογίες που διαθέτει συμβάλλουν στην υψηλή εικόνα της, όχι μόνο θεωρητικά, αλλά στην πράξη και στη δύσκολη καθημερινότητα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης