Παραμένει το 2015, το μέτρο απόσυρσης αυτοκινήτων!

Παραμένει το 2015, το μέτρο απόσυρσης αυτοκινήτων!

Όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος μιλώντας χτες στην καθημερινή αυτοκινητική/αντρική εκπομπή Men &Speed στα Παραπολιτικά 90.1 των Τάκη Τρακουσέλλη και Τάκη Πουρναράκη το μέτρο της απόσυρσης αυτοκινήτου θα παραταθεί για έναν ακόμη χρόνο.

Παραμένει το 2015, το μέτρο απόσυρσης αυτοκινήτων!
Το όφελος απόσυρσης που ξεκινά από 800 ευρώ και φτάνει/ξεπερνά για υψηλού κυβισμού αυτοκίνητα ακόμη και τα 2500 ευρώ είναι μια σημαντική ανάσα για την δοκιμαζόμενη αγορά αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια και κρίνεται απόλυτα θετική η παράτασή του για έναν ακόμη χρόνο.

Ο υφυπουργός Μεταφορών αναφερόμενος στα τέλη κυκλοφορίας
και στους φόρους πολυτελείας /πολυτελούς διαβίωσης τόνισε πως οι αντίστοιχες εισηγήσεις έχουν γίνει και είναι τώρα θέμα του Υπουργείου Οικονομικών να κάνει τις κατάλληλες διαθρώσεις με βάση τα περιθώρια που υπάρχουν.
Κλείσιμο



Η συνέντευξη έγινε με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης Αυτοκινήτου στα οποία παρευρέθηκε ο υφυπουργός Μεταφορών. Στη φωτ. κόβει την κορδέλα, αριστερά του διακρίνεται ο πρόεδρος του ΣΕΑΑ, Γιώργος Βασιλάκης και ανάμεσά τους ο εκθέτης Άρης Γαλανόπουλος.

Εδώ μπορείτε ν’ ακούσετε συνολικά τι είπε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος μιλώντας χτες στην καθημερινή αυτοκινητική/αντρική εκπομπή Men &Speed στα Παραπολιτικά 90.1 των Τάκη Τρακουσέλλη και Τάκη Πουρναράκη.

Παραμένει το 2015, το μέτρο απόσυρσης αυτοκινήτων!

Ακούστε το ηχητικό





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης