Οι Χρυσαυγίτες πάντρεψαν τον σκληρό Παναγιώταρο

Οι Χρυσαυγίτες πάντρεψαν τον σκληρό Παναγιώταρο

Μια άλλη διάσταση για το θερμόαιμο πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου δίνει η αγαπημένη του και μητέρα
του 6 μηνών γιου του, με την οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας χθες στην Αρκαδία

Οι Χρυσαυγίτες πάντρεψαν τον σκληρό Παναγιώταρο
«Ο έρωτας δεν ήταν με την πρώτη ματιά, αλλά με τη δεύτερη», λέει στο «ΘΕΜΑ» ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Παναγιώταρος, περιγράφοντας τη γνωριμία του με τη σύζυγό του Ελισάβετ πριν από 18 μήνες στο Θησείο, όταν με έναν φίλο του πήγαν για καφέ στο παραδοσιακό καφενείο το οποίο διατηρούσε εκείνη μέχρι πρότινος. «Μόλις
την είδα μου κίνησε το ενδιαφέρον. Πρόκειται για έναν ζωντανό άνθρωπο με τσαγανό και πείσμα. Και αυτά μου άρεσαν στην Ελισάβετ. Πήγα άλλη μία φορά με τον φίλο μου στο μαγαζί της και την τρίτη, που ήμουν μόνος, της πρότεινα να βγούμε για φαγητό.Μετά απ' αυτό δεν άργησε να έρθει και το δαχτυλίδι και η πρόταση γάμου», λέει στο «Θέμα».

Εξάλλου με τα «πιστεύω» του συμφωνεί απόλυτα και το έτερον ήμισυ. «Ο Ηλίας είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Οσο δυναμικός και με πυγμή είναι, άλλο τόσο ιδιαίτερα ευαίσθητος και τρυφερός είναι. Και αυτό μου άρεσε και δεν άργησα να πω το “ναι” στο να ενώσουμε τις ζωές μας», λέει από την πλευρά της η σύζυγός του κυρία Ελισάβετ Παυλίδου, έχοντας στα χέρια της τον μόλις έξι μηνών γιο τους, που μπορεί να μοιάζει στην ίδια, αλλά είναι ιδιαίτερα ζωηρός όπως ο πατέρας του.
Κλείσιμο
  Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε το Σάββατο στη γραφική εκκλησία της Αγίας Φωτεινής στην Αρχαία Μαντίνεια. Πρόκειται για μια εκκλησία που ξεχωρίζει για την ιδιόμορφη αρχιτεκτονική της.

Το «θερμόαιμο» πρωτοπαλίκαρο
Ο κ. Παναγιώταρος θεωρείται σήμερα ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ. Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος τον εμπιστεύεται τυφλά. Μέλος του κόμματος από το 1992, κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου επειδή τύπωσε μπλουζάκια με συνθήματα κατά των Τούρκων και έκαψε την τουρκική σημαία.
Προεκλογικά απασχόλησε τα ΜΜΕ με το μπουγέλωμα που επεφύλαξε στον πρώην υπουργό κ. Πέτρο Ευθυμίου στο Μαρούσι, για το οποίο δήλωσε πως δεν μετανιώνει.

Είναι εμπνευστής της Γαλάζιας Στρατιάς, του συνδέσμου ακροδε­ξιών φιλάθλων που ακολουθούν την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, και έγραψε «λαμπρές σελίδες» στο παρελθόν, κυρίως σε αγώνες με την Αλβανία και την Τουρκία.
Παραμονές των ευρωεκλογών του 2009 επιτέθηκε μαζί με άλλους ομοϊδεάτες του κατά μελών του φιλοσκοπιανού κόμματος Ουράνιο Τόξο, στη διάρκεια παρουσίασης του λεγόμενου «Ελληνομακεδονικού Λεξικού» στην αίθουσα ανταποκριτών ξένου Τύπου.

Υπερκινητικός και οξύθυμος
Μεγάλωσε στου Παπάγου και γενικά ήταν ένα ζωηρό και υπερκινητικό παιδί, το οποίο εύκολα πλακωνόταν με τους συνομηλίκους του κατά τη διάρκεια κάποιου παιχνιδιού και όχι μόνο.
Μεγάλο πάθος του ήταν η Ιστορία και γι’ αυτό επέλεξε να σπουδάσει Αρχαιολογία στο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών, χωρίς όμως να πάρει το πτυχίο του, αφού στο μεταξύ είχε μπει στη ζωή του η Χρυσή Αυγή αλλά και το κατάστημα πώλησης στρατιωτικών ειδών με την επωνυμία «Φάλαγγα» που έστησε στον Κολωνό. Τον ελεύθερο χρόνο του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ασχολείται με το τένις και τη μαγειρική, με ιδιαίτερη έφεση στην ιταλική κουζίνα, ενώ τελευταία μπήκαν στη ζωή του και τα social media, όπου ενημερώνει συνεχώς οπαδούς και ψηφοφόρους του κόμματος για την πολιτική του δράση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης