Γερμανία: Ένας νεκρός έπειτα από πυροβολισμούς

Γερμανία: Ένας νεκρός έπειτα από πυροβολισμούς

Αναφορές και για δύο τραυματίες - Αποκλείστηκε το κέντρο της περιοχής - Στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Γερμανία: Ένας νεκρός έπειτα από πυροβολισμούς
«Συναγερμός» σήμανε στη Γερμανία, έπειτα από πυροβολισμούς στην κομητεία Ντίρεν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεγάλο τμήμα του κέντρου της περιοχής έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 

Γερμανικά δημοσιεύματα, τα οποία επικαλείται το ρωσικό δίκτυο Russia Today, αναφέρουν πως η παλιά πόλη έχει αποκλειστεί, ενώ λέγεται πως ακούστηκαν πυρά από ένα κομμωτήριο.

Κλείσιμο
Εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας σε δημοσιογράφους του δικτύου DPA δήλωσε πως «έπεσε τουλάχιστον ένας πυροβολισμός», προσθέτοντας πως δεν είναι ακόμα σαφές αν υπάρχουν θύματα. 

Εντούτοις, σύμφωνα με το δίκτυο Rundschau ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δύο τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο δράστης έπεσε νεκρός αφού είχε βρει καταφύγιο σε διαμέρισμα, στο οποίο κρατούσε δύο ομήρους, οι οποίοι τραυματίστηκαν. 

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο δράστης εισέβαλε στο κομμωτήριο, εξαπέλυσε φραστική επίθεση σε μία γυναίκα, στη συνέχεια άνοιξε πυρ και τράπηκε σε φυγή. 

Παράλληλα, στην πόλη Χάγκεν σε απόσταση 100 χλμ. από την Ντίρεν, ένας άνδρας που ήταν οπλισμένος με σπαθί και μαχαίρι έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών, σύμφωνα με το δίκτυο DPA.

Ο ένοπλος λέγεται πως κυνηγούσε έναν άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε. 

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον ένοπλο να ρίξει στο έδαφος το σπαθί και το μαχαίρι και όταν αγνόησε τις εντολές, τον πυροβόλησαν. Το κίνητρο του δράστη παραμένει άγνωστο, ενώ η αστυνομία της περιοχής δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης