Βίντεο: Πέταξαν ξανά δακρυγόνα στη Βουλή του Κοσόβου
Τα δακρυγόνα έριξαν, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Associated Press, βουλευτές της αντιπολίτευσης
UPD:
Άλλο ένα περιστατικό με ρίψη χημικών σημειώθηκε την Παρασκευή στη Βουλή του Κοσόβου παρά το γεγονός ότι είχαν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας καθώς στο παρελθόν είχαν σημειωθεί παρόμοια περιστατικά.
Τα δακρυγόνα έριξαν, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Associated Press, βουλευτές της αντιπολίτευσης προκειμένου να πιέσουν την κυβέρνηση να απορρίψει τις συμφωνίες με τη Σερβία και το Μαυροβούνιο.
Κλείσιμο
Λόγω των χημικών η συνεδρίαση καθυστέρησε να ξεκινήσει για περίπου 50 λεπτά.
Η αντιπολίτευση διαφωνεί για τη συμφωνία ανάμεσα στο Κόσοβο και τη Σερβία βάσει της οποίας οι εθνικιστές Σέρβοι αποκτούν περισσότερες εξουσίες στο Κόσοβο.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη